Todd Howard promluvil o dalších hrách Bethesdy a datech vydání
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Todd Howard promluvil o dalších hrách Bethesdy a datech vydání

Todd Howard promluvil o dalších hrách Bethesdy a datech vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2024 07:00 1

Todd Howard z Bethesdy už má dost všech těch otázek ohledně potenciálních dat vydání nových her. Budu se vyhýbat uvádění dat na cokoliv, řekl v rozhovoru.

Reklama
Reklama

Americký vývojář Todd Howard, jeden z nejpovolanějších, který pod Bethesdou pracuje desítky let a výrazně se podepsal pod úspěch především série Fallout a The Elder Scrolls, se vyjádřil k připravovaným hrám. Asi pro nikoho nebude překvapením, že dalším velkým AAA titulem bude RPG hra The Elder Scrolls 6. Následovat pak bude Fallout 5. Mezi tím by však něco menšího klidně mohlo vyjít, nebo svým vyjádřením myslí podporu současných her jako Fallout 4, Fallout 76 a Starfield? 

Budu se vyhýbat uvádění dat na cokoliv. Je zřejmé, že se nyní zaměřujeme na nový vývoj Elder Scrolls 6, ale to neznamená, že neplánujeme další věci.

Teď se možná zeptáte, jak to bude s datem vydání, jak daleko vlastně jsou? V obou případech se jedná možná o roky. Sám Todd Howard řekl, že již nebudou předem říkat ani přibližná data vydání, což je samozřejmě dobře, viz například české RPG Kingdom Come: Deliverance 2, které bylo představeno ve čtvrtek a rovnou s letošním datem vydání - a přesně takto by to mělo vypadat. Nicméně pokud chcete i tak nějaký nástřel dat potenciálních vydání: The Elder Scrolls 6 by mohlo vyjít nejdříve v roce 2026, co se týče Fallout 5, ten neočekáváme dříve než v roce 2030.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama