TOP 5 her, které ještě nevyšly a můžete si je vyzkoušet zdarma
i Zdroj: A44 Games
Novinka TOP 5 her, které ještě nevyšly a můžete si je vyzkoušet zdarma

TOP 5 her, které ještě nevyšly a můžete si je vyzkoušet zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 6. 2024 16:30

Možná to ještě někteří z vás nepostřehli, nicméně k mání je na několik následujících dnů spousta her k vyzkoušení zdarma. My jsme vybrali pět nejzajímavějších z nich.

Reklama

Na Steamu před několika dny odstartoval festival Next Fest, který již tradičně nabízí k vyzkoušení desítky očekávaných, většinou menších her. My vybrali 5 nejzajímavějších, které byste dle našeho výběru rozhodně neměli minout. Nechybí zde survival fantasy, budovatelská hra s otevřeným světem nebo velmi nadějná extrakční střílečka. Pojďme pěkně popořadě. Každá ze zmíněných her má své stanovené datum vydání. Nezapomeňte nám dát vědět, jaká z nich vás nejvíce zaujala.


Once Human

PC - 9.7. 2024
Apokalypsa vše změnila. Lidé, zvířata, rostliny... to vše je zamořeno mimozemským tvorem – hvězdným prachem. Jako Meta-člověk můžete přežít kontaminaci a využít sílu hvězdného prachu. Hrajte sami nebo se připojte k ostatním a bojujte, budujte a prozkoumávejte. Když je svět v chaosu, jsi naše poslední naděje. My zkoušeli jednu z dřívějších betaverzí a osobně musím říct, že hra má potenciál. Bavilo mě stavění vlastních základen, ale i obchodování nebo soubojový systém. Navíc bylo společně se spuštěným “demem” oznámeno datum vydání, hra dorazí již 9. července. Zdali se to týká také verzí pro iOS a Android není v tuto chvíli jasné.

Flintlock: The Siege of Dawn

PC, PS5, PS4, XONE, Series X/S - 18.7. 2024
Dveře do Velkého Dolu byly otevřeny a uvolnily Bohy a jejich armády Mrtvých. Země Kian jsou obleženy, město Dawn je na pokraji zkázy. Je čas, aby se koaliční armáda bránila. Přijměte pomstu, střelný prach a magii, když se vydáte na výpravnou cestu za porážkou bohů, zavřete dveře a znovu ovládněte svět. 

Flintlock dorazí za zhruba měsíc a těšit se mohou jak PC hráči, tak konzolisté a to včetně těch, kteří stále zůstávají na starších generací. A poslední dobrá zpráva, hra bude součástí Game Passu!

Enotria: The Last Song

PC, PS5 - 19.9. 2024
Svět byl pohlcen Canovacciem - pokřivenou věčnou hrou, která udržuje vše v nepřirozené strnulosti. Ty, Maskless One, jsi jediný bez přidělené role a pánem svého osudu. Poraz obávané Autory, kteří ji vytvořili, a osvoboď svět od stagnace využitím síly Ardore. Enotria vypadá podobně jako výše uvedené Flinlock velmi nadějně. Hra je v tuto chvíli na cestě pouze na PC a PlayStation 5, vůbec by nás však nepřekvapilo, kdyby do několika měsíců dorazila i na konzole Xbox. Enotria vyjde ve druhé polovině září.

Reka

PC - 8. měsíc 2024
Začněte svou cestu jako Reka, učeň legendární čarodějnice Baba Jaga. Hluboko v podzimních lesích praktikuj své čarodějnictví a přivolej k životu svou vlastní ikonickou chaloupku s kuřecíma nohama. Vydejte se krásným scénickým světem při řešení questů, shánění ingrediencí a odhalování děsivého tajemství Baby Jagy... také jste si po přečtení oficiálního popisku vzpomněli na legendární ruskou pohádku Mrazík, kde se hlavní hrdina Ivan setkal s podobnou chaloupkou? Do kůže Ivana se ale nepodíváme, zde se ujmeme role Reky, která nás provede fantasy otevřeným světem.

Aska

PC - 20.6. 2024
Domy, dílny, opevnění, oltáře a další – design vaší vesnice a vašeho hospodářství je ve vašich rukou. Každá stavba je ručně zpracována do úžasných detailů a vytváří tak funkční a vizuálně působivé vikingské sídliště. Moudrý vůdce kmene se připravuje na válku v dobách míru... V těchto mystických zemích přebývalo ve stínech pradávné zlo a čekalo, až padne první mráz. Během nejdrsnějšího období ze všech, zatímco váš kmen bojuje s živly, se temní obyvatelé tohoto světa připravují zaútočit. Aska bude první hrou z tohoto seznamu, která vyjde v rámci předběžného přístupu na Steamu. Hru očekáváme již 20. června

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama