Tvůrce série Assassin's Creed a nadějného 1666: Amsterdam pracuje na novém projektu s Xboxem
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Tvůrce série Assassin's Creed a nadějného 1666: Amsterdam pracuje na novém projektu s Xboxem

Tvůrce série Assassin's Creed a nadějného 1666: Amsterdam pracuje na novém projektu s Xboxem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 6. 2024 08:00

Tvůrce her jako Assassin's Creed, Prince of Persia a Ancestors: The Humankind Odyssey údajně připravuje oznámení ve spolupráci s Xboxem. Může se konečně jednat o dlouho očekávaný projekt 1666: Amsterdam?

Reklama

Patrice Désilets, Francouz, kterého většina lidí bude znát především ve spojení se společností Ubisoft, kde se podílel na vývoji legendárních sérií Assassin's Creed a Prince of Persia, nicméně pod Ubisoftem si nezažil příliš dobré chvíle. Těm se budeme věnovat až později. Internetem nyní koluje zpráva, že se Patrice domluvil s Xboxem, kde společně pracují na neoznámeném projektu. S informací přišel Johanna Pirker na sociální síti X, kde uvedl:

OMG.. jaké oznámení, byli jsme první, kdo viděl obrázky z nové hry od Panache.

Co přesně se chystá je nyní ve hvězdách, každopádně má jít o titul, který využije sílu a možností Unreal Engine 5. Bude snad dalším titulem dlouho očekávaný projekt 1666: Amsterdam který měl ambice a měl konkurovat sérii Assassin's Creed? Nebo snad půjde o zbrusu něco nového? Uvidíme. Nutno však podotknout, že Patrice má za sebou po opuštění Ubisoftu pouze jedinou - nepříliš úspěšnou hru Ancestors: The Humankind Odyssey.

Patrice Désilets

Patrice Désilets opustil Ubisoft poprvé v roce 2010, po dokončení Assassin's Creed II. Hlavním důvodem jeho odchodu byly kreativní neshody a touha po větší svobodě v tvorbě. Následně se připojil ke studiu THQ Montreal. Po bankrotu THQ v roce 2013 Ubisoft znovu získal studio a Patrice Désilets se krátce vrátil do Ubisoftu. Nicméně, v květnu 2013 byl propuštěn, což vedlo k dalším sporům mezi ním a Ubisoftem ohledně práv na jeho projekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama