Tvůrce série GTA předvedl první záběry z chystaného projektu Arcadia
i Zdroj: Build a Rocket Boy
Novinka Tvůrce série GTA předvedl první záběry z chystaného projektu Arcadia

Tvůrce série GTA předvedl první záběry z chystaného projektu Arcadia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 6. 2024 09:15

Herní studio Build a Rocket Boy shání betatestery, kteří by se účastnili testu projektu Arcadia, který vzniká na nové platformě Everywhere. V článku první záběry.

Reklama

Zbrusu nové studio Build a Rocket Boy, jenž založil Leslie Benzies, který se podílel na sérii Grand Theft Auto (GTA), v současné době pracuje na několika ambiciózních projektech v rámci platformy Everywhere. Nyní shání zájemce, kteří by se ujali role testera pro hru s pracovním názvem Arcadia. Samotný test se nezaměřuje na samotnou akci, nýbrž na “budování” a projektování, viz přiložený trailer níže. 

Co je vlastně Everywhere?

Everywhere je doslova “Everywhere”, jde o místo, kde hráči tvoří hru, nikoliv vývojáři složitými procesy a kódováním. Jde o propojený svět, který sdílíme s ostatními hráči, kteří v něm dělají co jen chtějí. Jak přesně vše ale bude fungovat není jasné, osobně si to prozatím nedokážu představit, každopádně oficiální popisek zní: “EVERYWHERE je místo, kde můžete naplno uvolnit svou kreativitu, stavět, upravovat a hrát si s ostatními ve velkém propojeném světě. Stavte od základů nebo upravujte výtvory jiných pomocí našich nástrojů pro tvorbu bez nutnosti programování.”

Zapomenout nesmíme ani na podstatně zajímavější hru MindsEye, která též vzniká pod studiem Build a Rocket Boy. Ani o té ale dnes příliš nevíme, snad jen, že poběží na Lumberyard Engine od Amazonu (ten je postavený na základech CryEngine). Ani v jednom případě pak nevíme nic o platformách ani datech vydání, jisté je však vydání PC verze, otázkou budou jen konzole.

MindsEye by mohlo vycházet formou epizod
i Zdroj: Spite.cz

MindsEye by mohlo vycházet formou epizod

Nedavno představená, ambiciózní adventura MindsEye od ex-tvůrců série Grand Theft Auto, by mohla vycházet po epizodách.

26. 3. 2023 07:19
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama