Tvůrci cheatů už se pomalu zaměřují na úspěšné Gray Zone Warfare
i Zdroj: Madfinger Games
Gray Zone Warfare Novinka Tvůrci cheatů už se pomalu zaměřují na úspěšné Gray Zone Warfare

Tvůrci cheatů už se pomalu zaměřují na úspěšné Gray Zone Warfare

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2024 14:00

Příchod cheaterů do úspěšných multiplayerových her je zkrátka nevyhnutelný. Brzy by něco podobného mohlo potkat i českou střílečku Gray Zone Warfare.

Reklama
Reklama

Kdo se často pokouší o finanční přiživení na úspěšných multiplayerových hrách? Samozřejmě otravní tvůrci podvodných cheatů, kteří se nestydí říct si o tisíce korun za to, abyste ve hře mohli aktivovat wallhack, speedhack nebo aimbot - a nejlépe všechno najednou, ať to stojí za to.

Tento fakt je nevyhnutelný u většiny PC PvP, a jak se zdá, nyní se zaměřují na český hit jménem Gray Zone Warfare. Jeden ze streamerů, Geeky Pastimes, který aktuálně GZW vysílá, prý obdržel email od poskytovatele cheatů, který s ním chtěl spolupracovat. Ten však na nabídku nekývl a obsah emailu zveřejnil na sociální síti X. 

Zdá se, že studio Madfinger Games bude mít ještě plné ruce práce, a to nejen s dokončovací fází předběžného přístupu, ale také v boji proti cheaterům, kteří se dříve či později ve hře bohužel pravděpodobně objeví. 

Gray Zone Warfare vyšlo 30. dubna 2024 a netrvalo to dlouho, a tvůrci mohli oslavit neskutečných 500 tisíc prodaných kopií

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama