Tvůrci fenoménu Palworld: Nechceme dělat velké AAA hry
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.
Palworld Novinka Tvůrci fenoménu Palworld: Nechceme dělat velké AAA hry

Tvůrci fenoménu Palworld: Nechceme dělat velké AAA hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 3. 2024 07:00

Palworld ani další hry od Pocket Pair studia nejsou a nebudou označeny jako AAA. Hra navíc pomalu míří na další platformy a objevují se zvěsti o možné akvizici.

Reklama

Možná to byla jen otázka času, než se některá z velkých společností začne zajímat o dosud pro mnohé z nás neznámé studio Pocket Pair. Toto studio si již v minulosti připsalo několik menších her, nyní je ale především známé díky své survival hře Palworld.

Poslední dny kolují po internetu spekulace o zájmu giganta Microsoftu, který by rád získal Pocket Pair a integroval jej pod Xbox Game Studios. Pro takto malé studio by to však mohlo být stejně náročné jako pro Undead Labs, tvůrce hry State of Decay 3. Undead Labs bylo Microsoftem finančně podpořeno a doslova zasypáno penězi, na to však studio nebylo připravené a objevily se zbytečné problémy. Možná proto chce Pocket Pair zůstat nezávislé, i když není proti některým formám spolupráce, prozradil šéf studia Takuro Mizobe. “Aktuálně neprobíhají žádná jednání diskuze o možné akvizici,” dodal pak, že..

Jsme a zůstaneme malým studiem, chceme vytvořit několik menších her, nikoliv však AAA, ty nejsou pro nás.

Nutno podotknout, že ani Palworld zdaleka není AAA hrou a pravděpodobně nikdy nebude. Palworld mělo stát “pouhých” 6.7 milionu dolarů. Budoucnost hry má být přesto obrovská. Studio chystá spoustu nového obsahu, přičemž první dorazí v následujících dnech, kdy dorazí Bellanoir, nový obávaný boss. Těšit se máme i na další chystané porty, podle všeho by se ještě letos měla hra podívat na PlayStation a Switch.

Představujeme Bellanoira: Nového mocného bosse, který přichází do Palworld
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.

Představujeme Bellanoira: Nového mocného bosse, který přichází do Palworld

Palworld konečně dostane aktualizaci, která přinese nový obsah. A nepůjde o nic malého nebo snadného, update potěší hlavně…

15. 3. 2024 15:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama