Tvůrci Lord of the Rings Online se nebojí přicházející konkurence MMORPG hry od Amazonu
i Zdroj: Standing Stone Games
Novinka Tvůrci Lord of the Rings Online se nebojí přicházející konkurence MMORPG hry od Amazonu

Tvůrci Lord of the Rings Online se nebojí přicházející konkurence MMORPG hry od Amazonu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 5. 2023 14:35

Pokud jste stále aktivními hráči 16 let starého Lord of the Rings Online, pak se nemusíte bát, že by připravované MMORPG ze světa Pána prstenů nějak ohrozilo jeho existenci. Tvůrci svou komunitu uklidňují a dodávají, že hru budou i nadále podporovat.

Reklama

Studio Standing Stone Games, které stojí za úspěšnou MMORPG hrou The Lord of the Rings Online se stále častěji potýká s otázkou od znepokojivé komunity svých hráčů, “Co bude s LOTR Online po vydání nedávno oznámené MMORPG hry LOTR od studia Amazon?

Amazon oznámil MMO ze světa The Lord of the Rings
i Zdroj: Amazon

Amazon oznámil MMO ze světa The Lord of the Rings

Svět Pána prstenů by si zasloužil po letech konečně něco opravdu velkého s otevřeným světem. Podaří se to studiu Amazon…

16. 5. 2023 09:26

Jisté je jedno, v následujících letech dostane LOTR Online velkou konkurenci, která sebere určitou část komunity hráčů ze 16 let starého LOTR Online. Přesto se ve Standing Stone Games nebojí. “My i naši partneři počítáme s podporou LOTR Online i nadále, hru budeme dál rozvíjet. Nemyslím, že by si LOTR Online a novinka od Amazonu přímo konkurovali, mohou existovat obě." dodali tvůrci.

Chystané MMORPG ze světa Pána prstenů od Amazon Games Orange County (tvůrci New World) dorazí až v průběhu několika let, nabídne velký otevřený svět a děj z trilogie Pána prstenů i Hobita.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama