Tvůrci nového BioShocku nabírají desítky nových lidí
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Tvůrci nového BioShocku nabírají desítky nových lidí

Tvůrci nového BioShocku nabírají desítky nových lidí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Konečně to vypadá nadějně! Tvůrci nového BioShocku masivně nabírají posily a vše nasvědčuje tomu, že bychom se skutečně nového dílu v průběhu let mohli dočkat.

Reklama

V posledních několika letech jsme vám přinesli hned několik zajímavostí a údajných informací ohledně připravovaného, nového dílu série BioShock. Podle všeho by měl vznikat ve studiu Cloud Chamber pod názvem BioShock Isolation v Unreal Engine 5 a nabídnout otevřený svět, který nás vezme na Antarktidu. Vše to zní velmi dobře a nadějně, jsou tu však i ty špatné zprávy. Tvrdí se, že vývoj prochází peklem a projekt měl projít již 4. restartem, to samozřejmě ať už tvůrci nebo 2K nikdy nepotvrdili.

Nicméně dnes tu nejsme od toho, abychom zrekapitulovali nejrůznější typy zpráv z posledních let. Na stránkách studia Cloud Chamber se objevily inzeráty pro hned 30 pozic nových vývojářů. A to naznačuje jediné, na hře se pracuje a pravděpodobně konečně bude v pokročilejší fázi vývoje. Ovšem stále je dobré počítat s poslední zprávou od insidera, který tvrdí, že hra vyjde možná až v roce 2028. My popravdě tipujeme podstatně bližší datum.

BioShock Isolation prý prochází vývojovým peklem, dojít mělo už na 4. restart hry
i Zdroj: Cloud Chamber

BioShock Isolation prý prochází vývojovým peklem, dojít mělo už na 4. restart hry

Nového BioShocku se asi jen tak nedočkáme, leaker na Twitteru tvrdí, že hra v roce 2022 prošla už 4. restartem a dobře to…

BioShock Isolation

Podle úniků a spekulací by měl být děj hry zasazen do úplně nového prostředí, které se liší od podmořského města Rapture a vzdušného města Columbia. Mělo by jít o izolovanou lokalitu, která bude stejně propracovaná a atmosférická jako předchozí světy BioShocku. Na první informace musíme stále čekat, nutno na závěr podotknout, že vývoj hry byl poprvé oznámen už v roce 2019.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama