Tvůrci Overwatch 2 pracují na RPG FPS titulu pro PC a konzole
i Zdroj: Activision Blizzard
Overwatch 2 Novinka Tvůrci Overwatch 2 pracují na RPG FPS titulu pro PC a konzole

Tvůrci Overwatch 2 pracují na RPG FPS titulu pro PC a konzole

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Overwatch by mohlo brzy dostat pokračování nebo příběhový spin-off. Výpis práce na LinkedIn prozradil vývoj neoznámené hry, která zamíří na PC a konzole.

Reklama

Série Overwatch odstartovala v roce 2016, kdy dorazil první prémiový díl. O šest let později Blizzard vydal Overwatch 2, ovšem již chytře formou free-to-play, čímž si zajistil slušnou herní komunitu. Letos to budou dva roky od vydání dvojky a jak se zdá, Activision Blizzard už chystá něco dalšího. 

Na LinkedIn profilu Chrise McCabeho se objevila ve výpisu prací jedna zajímavost. Po ukončení vývoje projektu Odyssey (roky připravovaný survival) pracuje od dubna 2024 na neoznámené AAA RPG FPS hře, která cílí na PC a konzole. Chris již profil upravil a některé informace z něj odstranil.

Overwatch 3?

Samozřejmě se již objevilo mnoho spekulací, o co by asi tak mohlo jít. Jak někteří komentující správně podotkli, klidně může jít o rané fáze vývoje Overwatch 3, ale klidně také o příběhový Overwatch - jen si představte otevřený svět, oblíbené hrdiny a příběh na desítky hodin.

Teď samozřejmě nezbývá než čekat, jak ale všichni dobře víme, Blizzard je jedním ze studií, který nemá problém zrušit hry v pokročilé fázi vývoje, viz zmíněný projekt Odyssey a spousta dalších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama