Tvůrci Silent Hill 2 mají brzy představit další ze svých hororů
i Zdroj: Bloober Team
Novinka Tvůrci Silent Hill 2 mají brzy představit další ze svých hororů

Tvůrci Silent Hill 2 mají brzy představit další ze svých hororů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2024 13:00

Polské vývojářské studio v současné době pracuje na třech videohrách, přičemž nejblíže k vydání má Silent Hill 2 Remake. To prý ale není vše, má toho být více.

Reklama

Polské studio Bloober Team se v posledních letech proslavilo hned několika úspěšnými hrami, zejména hororovými, na které jsou doslova specializovaní. Připomenout musíme například The Medium, Blair Witch, Layers of Fear, Observer a v současné době jsou ve finální fázi dlouho vyhlížené hry Silent Hill 2 Remake.

Jak ale již nějakou dobu víme, Bloober Team toho má ve vývoji podstatně více. Podle dostupných zdrojů se pracuje ještě na minimálně dvou projektech. “Project M” ve spolupráci s Draw Distance (více než 2 roky ve vývoji) a Project C, o kterém jsme poprvé slyšeli v roce 2022, ten se připravuje ve spolupráci s Take-Two (Private Division).

Podle insidera vystupujícím pod přezdívkou Projekt Parasol, to ale nejsou jen tyto dvě hry, v Bloober Teamu se údajně chystá ještě Project R. Co něm prozradil? 

Project R

Bohužel nevíme, zdali jde znovu o hororový titul, nicméně má vyjít už v roce 2025 a Bloober Team na něm spolupracuje s americkou společností Skybound Entertainment. K oznámení by klidně mohlo dojít ještě v průběhu letošního roku, příležitostí bude spousta, viz například několik velkých konferencí v průběhu léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama