Tvůrci Silent Hill: The Short Message teasují nový horor
i Zdroj: Hexadrive Studio
Novinka Tvůrci Silent Hill: The Short Message teasují nový horor

Tvůrci Silent Hill: The Short Message teasují nový horor

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Tvůrci Silent Hill: The Short Message ze studia HexaDrive teasují zbrusu novou hororovou adventuru pro jednoho hráče. Podívejte se na první krátký teaser.

Reklama

Menší japonské studio HexaDrive, které působí již od roku 2007, pravděpodobně ještě neznáte. Není ani divu, většina jejich práce je ve spolupráci s někým větším. Podepsali se například na titulech jako The Legend of Zelda: The Wind Waker HD nebo Okami HD. Velmi často také připravují remastery či remaky. Jejich posledním projektem byla menší, ne zrovna kladně přijatá hororovka Silent Hill: The Short Message, která vyšla exkluzivně na konzole PlayStation 5 na konci ledna 2024.

Nyní lákají na svůj další projekt. O tom prozatím neprozradili vůbec nic, vidět můžeme pouze pár sekundový teaser trailer, který nás nechá nahlédnout do tradičního japonského domu. Z popisku se pak dozvídáme, že půjde o hororovou adventuru pro jednoho hráče, kde dle očekávání půjde pravděpodobně o jakousi únikovku z neznámého prostředí. Více se dozvíme 19. července, kdy dojde k plnohodnotnému odhalení. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama