Two Point Museum bylo odloženo na příští rok
i Zdroj: Two Point Studios
Novinka Two Point Museum bylo odloženo na příští rok

Two Point Museum bylo odloženo na příští rok

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Po úspěšných Two Point Hospital a Two Point Campus přicházejí Two Point Studios s jejich novým titulem, Two Point Museum, ve kterém se tentokrát staneme správcem muzea.

Reklama

Série Two Point se u hráčů těší velké oblibě. Zatímco v prvním díle jsme měli na starost nemocnici a ve druhém vysokou školu, v nejnovějším díle se staneme kurátorem muzea. To vše opět v příjemně odlehčeném duchu a s milou grafikou.

Two Point Museum jsme se měli dočkat ještě letos, nakonec byla ale hra odložena až na příští rok, konkrétně na 4. březen. Hra se tak přidává k celé řadě dalších titulů, a bude zajímavé sledovat, jak si povede v nabité konkurenci. Už nyní jsou však spuštěny předobjednávky, a to ve dvou edicích – základní a speciální Explorer edici. Ta nabídne bonusové herní předměty, peníze, a možnost užít si hru už od 27. února. Součástí Explorer edice je také předobjednávkový bonus s tematickými herními předměty s ježkem Sonicem a jeho kamarády.

Two Point Museum
i Zdroj: Two Point Studios
Two Point Museum

Celá série se pak nese v duchu předchozích her, tedy s volností v navrhování a stavění muzea podle vlastní fantazie. Oproti předchozím dílům ale budeme posílat personál na expedice, abychom měli co vystavovat. Novinkou je najímání personálu, který bude zajišťovat, aby nám nikdo z muzea nic neukradl a aby návštěvníci nesahali na exponáty. Budeme moci také najímat průvodce, a nejlepší exponáty tak budou díky darům vydělávat peníze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama