Ubisoft Forward 2023 přinese minimálně 3 projekty ze série Assassin's Creed
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft Forward 2023 přinese minimálně 3 projekty ze série Assassin's Creed

Ubisoft Forward 2023 přinese minimálně 3 projekty ze série Assassin's Creed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 6. 2023 14:45

Ubisoft Forward 2023 předvede minimálně 6 her, o třech z nich jsme se dozvěděli ve čtvrtek, dnes tu máme potvrzené další dvě. A obě potěší fanoušky Assassin's Creed. Dojít pak má i na nějaké větší oznámení.

Reklama

Už 12. června se můžeme těšit na velkou konferenci Ubisoft Forward 2023, kde francouzský gigant představí hned několik svých připravovaných her. Jak již od čtvrtka víme, show předvede akci AVATAR: Frontiers of Pandora a závody The Crew: Motorfest. Potvrzený pak byl i očekávaný letošní díl Assassin's Creed: Mirage

Kromě této jisté trojice, by mělo dojít i na představení dalších dvou her ze série Assassin's Creed. V jednom případě jde o Assassin's Creed Nexus, který zamíří na VR zařízení, otázkou dnes je na jaké. Druhým projektem je mobilní open-world Assassin's Creed: Project Jade - ten jsme si mimochodem jako jedni z prvních vyzkoušeli v prosinci minulého roku.

Ubisoft pak slíbil i oznámení nové hry, dodnes se ale nepodařilo přijít na to, o kterou jde. Podle starších spekulací by se mohlo jednat o nový díl Ghost Recon nebo Star Wars od tvůrců The Division, ten má mít překvapivě blízko k vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama