Ubisoft láká do další uzavřené betaverze Skull & Bones
i Zdroj: Ubisoft Singapore
Skull & Bones Novinka Ubisoft láká do další uzavřené betaverze Skull & Bones

Ubisoft láká do další uzavřené betaverze Skull & Bones

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 8. 2023 12:00

Chcete si vyzkoušet dlouho připravovanou RPG hru Skull & Bones ještě před vydáním? Potom máte šanci. Ubisoft už příští týden spustí další uzavřenou betaverzi v rámci Insider programu. Podrobnosti najdete v článku.

Reklama

Francouzský vydavatel Ubisoft představil další část testovací fáze dlouho připravované RPG akce Skull & Bones. Bohužel, jde o uzavřenou betaverzi, do které se dostaneme pouze skrze Insider program, nicméně i do něj se můžete jednoduše dostat. Stačí zajít na oficiální stránky hry a zaregistrovat se. Nutno dodat, že se beta týká pouze PC verze a launcheru Ubisoft Connect.

Chystá se fanouškovská česká lokalizace pro Skull & Bones
i Zdroj: Ubisoft

Chystá se fanouškovská česká lokalizace pro Skull & Bones

Jedna sice předčasná, přesto skvělá zpráva. Česká překladatelská grupa právě oznámila přípravy k realizaci české lokalizace…

8. 6. 2023 15:02

Beta odstartuje příští pátek 25. srpna (už ve 4 ráno) a potrvá celý víkend, její konec očekáváme 28. srpna. Hráči tak budou moct nahlédnout do hry ještě před samotným vydání. Ještě, než se však pustíte do Skull & Bones, doporučujeme omrknout HW specifikace - i když očekáváme, že minimální hardware NVIDIA GeForce GTX 1060 či AMD Radeon RX 570 má dnes většina hráčů. Skull & Bones po několika odkladech nemá konkrétní datum vydání, očekáváme jej ale do března 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama