Ubisoft měl zrušit battle-royale akci Splinter Cell: Hunters. Byla v pokročilé fázi vývoje
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft měl zrušit battle-royale akci Splinter Cell: Hunters. Byla v pokročilé fázi vývoje

Ubisoft měl zrušit battle-royale akci Splinter Cell: Hunters. Byla v pokročilé fázi vývoje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2023 12:15

Ubisoft v posledních letech - měsících zrušil několik rozpracovaných projektů, mezi ty měl patřit i roky připravovaný Splinter Cell: Hunters, tvrdí jeden z testerů. Co měla hra nabídnout a proč se ji nedočkáme?

Reklama

Údajný tester přidal na fórum 4Chan příspěvek, ve kterém tvrdí, že ještě v červenci minulého roku testoval hru “Splinter Cell: Hunters”. Mělo jít o dlouhodobě připravovaný battle-royale. Prý jej dělilo jen několik málo týdnů od oznámení! Bohužel, hry se asi už nikdy nedočkáme, objevit by se však časem mohly alespoň gameplay záběry.

Splinter Cell: Hunters měl nabídnout minimálně jednu velkou noční mapu odehrávající se ve Washingtonu. Celkově hra měla být zařazena do žánrů third-person PvPvE. Podle dalších informací, které též pocházejí od anonymního testera, mělo být Hunters spíše extrakční střílečkou po vzoru Escape from Tarkov či Warzone 2 DMZ.

Poslední zaznamenaný test se měl uskutečnil v červenci 2022, pár týdnů po mělo dojít k oznámení, na místo toho ale došlo ke zrušení projektu, proč, to se asi nikdy nedozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama