Ubisoft odkládá obě chystané free-to-play hry
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft odkládá obě chystané free-to-play hry

Ubisoft odkládá obě chystané free-to-play hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Apple iOS Android Android

Ubisoft ani tentokrát nepřekvapil a rovnou odložil obě velké připravované free-to-play hry. Rainbow Six Mobile a The Division: Resurgence vyjdou v roce 2025.

Reklama

Francouzský gigant Ubisoft v současné době připravuje spoustu nových projektů, přičemž kromě velkých pokračování jako je série Assassin's Creed nebo Far Cry, se chystají i dvě velké mobilní free-to-play hry Rainbow Six Mobile a The Division: Resurgence. 

Zatímco The Division: Resurgence mělo dorazit letos na podzim, Rainbow Six Mobile ještě nemá stanovené datum vydání. Nicméně dnes už díky finanční zprávě Ubisoftu víme, že se ani jedné z těchto her letos nedočkáme. Podle oficiální zprávy budou obě hry vydány nejdříve v roce 2025, konkrétně ne dříve než v březnu 2025.

The Division: Resurgence

The Division: Resurgence je mobilní hra zasazená do stejného světa jako populární série The Division od Ubisoftu. Jedná se o akční RPG se zaměřením na kooperativní multiplayer, kde hráči plní různé mise v postapokalyptickém prostředí New Yorku. Hráči se ujímají role agentů Divize, elitní jednotky pověřené obnovou pořádku po devastující pandemii. Hra nabízí širokou škálu zbraní, vybavení a schopností, které hráči mohou vylepšovat a přizpůsobovat podle svého herního stylu.

Co se týče Rainbow Six Mobile, půjde zkrátka o mobilní alternativu k úspěšnému Rainbow Six Siege. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama