Ubisoft oficiálně potvrdil vývoj The Division 3
i Zdroj: Ubisoft Massive
Novinka Ubisoft oficiálně potvrdil vývoj The Division 3

Ubisoft oficiálně potvrdil vývoj The Division 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 9. 2023 07:00

Ubisoft skrze oficiální web prozradil, že profesionál Julian Gerighty ze studia Massive pomalu chystá The Division 3. Aktuálně je ve fázi připrav, na plno by vše mělo odstartovat po vydání hry Star Wars: Outlaws.

Reklama

Možná si ještě někteří vzpomenete na vyjádření Ubisoftu z února letošního roku. Vedení společnosti se nechalo slyšet, že “aktuálně nejsou žádné plány pro The Division 3”. Jenže, jak se zdá, situace se změnila, Ubisoft před několika hodinami skrze oficiální stránky potvrdil přípravy pro vývoj třetího dílu. Toho se ujme profík Julian Gerighty, který byl součástí týmu také u The Division 1 i 2. Aktuálně se však Gerighty prioritně věnuje chystané ambiciózní hře Star Wars: Outlaws.

“Hlavním cílem Gerightyho je vybudovat tým pro Tom Clancy's The Division 3, který povede Massive Entertainment, a zároveň zajistit, aby Tom Clancy's The Division 2 zůstal dobře podporován. Mimo to bude jeho pozornost zaměřena na upevnění identity značky," dočtete se v oznámení.

Ještě, než The Division 3 vyjde, se dočkáme i další her z tohoto universa. V nejbližší době vyjde jak mobilní hra The Division Resurgence, tak PC/konzolové The Division Heartland.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama