Ubisoft oznamuje nové Heroes of Might & Magic s podtitulem Olden Era
i Zdroj: Unfrozen Studios
Olden Era Novinka Ubisoft oznamuje nové Heroes of Might & Magic s podtitulem Olden Era

Ubisoft oznamuje nové Heroes of Might & Magic s podtitulem Olden Era

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Po více než deseti letech je na obzoru nový přírůstek do ságy Might & Magic, má ale vůbec Ubisoft spásu stále na dosah? Představuje se Heroes of Might & Magic: Olden Era.

Reklama

Po téměř deseti letech Ubisoft a jeho partnerské studio Unfrozen představují přírůstek k jedné z nejdéle existujících tahových strategií, Heroes of Might & Magic s podtitulem „Olden Era“. Mělo by jít o pre-quel k prvnímu dílu a vydání je předběžně stanoveno na druhý kvartál příštího roku (duben–červen 2025), kdy by hra měla nejprve vyjít v předběžném přístupu.

Ubisoft slibuje návrat ke kořenům, přestože vývojáři přinesou několik inovací. Hráči by měli mít větší kontrolu nad levelováním hrdinů a frakcí, novými mechanikami pro učení schopností a kouzel, a také artefakty, které při přiřazení více kusů nabídnou zajímavé bonusy. Kromě jedné z šesti frakcí, která je připravována jako překvapení, zbývajících pět zahrnuje Temple, Necropolis, Sylvan, Dungeon a Hive.

Heroes of Might & Magic: Olden Era

o se herních módů týče, tak nás čeká klasická kampaň, balík stand-alone map, generátor náhodných map a dokonce má dojít i na vlastní map editor.

Herních režimů není nikdy dost, oznámené jsou zde tři

  • Classic: Hráč hraje buď sám, nebo s dalšími hrdiny, vylepšuje hrad a prozkoumává herní mapu.
  • One-hero mód: Blitz-like herní režim, kde po smrti jediného hrdiny hru budete muset opakovat znova.
  • Arena: Pro ty, co si vyloženě přišli zabojovat, vyberete hrdinu, vylepšíte si ho, naverbujete družinu a poté ihned na nepřítele.

Co si myslíte o Heroes of Might & Magic: Olden Era vy? Dejte nám vědět pod článek do komentáře nebo na našem Facebooku či Instagramu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama