Ubisoft údajně v průběhu letoška přinese další hru ze světa Prince of Persia
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft údajně v průběhu letoška přinese další hru ze světa Prince of Persia

Ubisoft údajně v průběhu letoška přinese další hru ze světa Prince of Persia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 4. 2024 11:00

Fanoušci Prince of Persia by se ještě v průběhu letošního roku měli dočkat další hry. Podle všeho ji chystá studio, které se podepsalo pod úspěšnou rogue-lite hru Dead Cells.

Reklama

Před nějakou dobou Ubisoft několikrát naznačil svůj zájem o oživení dříve velmi populární značky Prince of Persia. Tato série byla na nějakou dobu zapomenuta, když se celá společnost soustředila především na sérii Assassin's Creed. Nicméně před několika měsíci se konečně objevil titul Prince of Persia: The Lost Crown, který se trochu vrátil ke kořenům série. I když recenze byly pozitivní, prodeje Ubisoft zklamaly.

Nyní se ukázalo, že Ubisoft má v plánu to zkusit znovu. Podle serveru Insider Gaming se připravuje další díl Prince of Persia, který se představí jako roguelite. Za vývojem této hry mají stát tvůrci velmi kladně hodnoceného titulu Dead Cells (prodáno před 10 milionů kopií), studio Motion Twin. Podle Insider Gaming se očekává, že hra vyjde ve druhé polovině roku v předběžném přístupu, což pravděpodobně znamená, že se nejdříve objeví pouze na PC, konkrétně má vyjít na Steamu, který Ubisoft již 5 let ignoruje.

Scribe je nová československá 2D adventura s otevřeným světem, připomíná původní Prince of Persia
i Zdroj: Rawmeat Studio

Scribe je nová československá 2D adventura s otevřeným světem, připomíná původní Prince of Persia

Na Kickstarteru odstartovala crowdfundingová kampaň 2D RPG hry Scribe, kterou chystá jen dvoučlenný tým bratrů. Pojďme si ji…

25. 3. 2024 08:00

Prince of Persia

V současné době je oficiálně potvrzený pouze remake Prince of Persia: The Sands of Time, o kterém však Ubisoft dlouhodobě mlčí. Nicméně neměl by být zrušený, pouze odložený. Na nové informace si budeme muset počkat, připomenout si však můžeme poslední gameplay trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama