Údajně se připravuje hra LEGO: Horizon, oznámení má být za rohem
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Údajně se připravuje hra LEGO: Horizon, oznámení má být za rohem

Údajně se připravuje hra LEGO: Horizon, oznámení má být za rohem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 5. 2024 07:00

Jestliže patříte mezi fanoušky světa LEGO a bavila vás dobrodružná hra Horizon s Aloy, potom se pravděpodobně máte na co těšit. Údajně se připravuje LEGO: Horizon.

Reklama

V nejbližší době bude oznámena další hra ze série Horizon, tvrdí důvěryhodný insider Kurakasis. Nicméně nemá jít o plnohodnotné pokračování příběhu o Aloy, nýbrž LEGO svět. Podle Kurakasise dojde k oznámení hry během konference PlayStation Showcase 2024, která má proběhnout v rámci několika málo dnů.

Střípek informace pak dodal Tom Henderson, který uvedl, že graficky nepůjde o nic kresleného, tvůrci mají nabídnout realistickou grafickou stránku, pravděpodobně něco ve stylu úvodního obrázku, který jsme vytvořili za pomoci AI. “LEGO: Horizon Adventures bude Horizon: Forbidden West, ale v LEGO světě," dodal

PlayStation Showcase 2024 má proběhnout ještě v květnu, Sony má být první společností, která letos uvede vlastní větší herní konferenci. Na přesné datum si musíme ještě chvíli počkat, stejně tak na obsah, který po čas akce uvidíme. Co se týče zmíněné showcase, nepředpokládá se, že zde PlayStation oznámil nějaké větší AAA hry, my bychom však velmi rádi viděli například připravované MMORPG ze světa Horizon, něco málo z Wolverine nebo hru, na které již roky pracují tvůrci Days Gone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama