Ultimate Hunting chce být brutálně realistickým loveckým simulátorem
i Zdroj: Ultimate Games
Novinka Ultimate Hunting chce být brutálně realistickým loveckým simulátorem

Ultimate Hunting chce být brutálně realistickým loveckým simulátorem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 6. 2024 11:15
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Ultimate Hunting bude dalším do série loveckých simulátorů. Nicméně v tomto případě se máme těšit na brutálně realistický nádherný svět a propracovanou fyziku.

Reklama

Patříte mezi hráče, kteří už mají dost veškerých stříleček a nejrůznějších odboček ve formě extrakce, battle-royalu nebo survivalu? Potom bychom vás mohli nalákat na právě představený lovecký simulátor Ultimate Hunting od vydavatelství Ultimate Games.

Ultimate Games a tvůrčí studio 3T Games společně představily simulátor, který by neměl mít v tomto žánru žádnou konkurenci. Chystají lovecký simulátor, který poběží na nejnovějším Unreal Engine 5, čímž chtějí docílit brutálně realistické hry, a to nejen vzhledově, ale i fyzicky. Hráči se mohou těšit na průzkum obrovského otevřeného světa, kde na nás čekají desítky nejrůznější divoké zvěře. Nám samozřejmě bude k dispozici několik druhů a typů pušek a dalších pro lovce důležitých předmětů, jako třeba vábničku. Dalším důležitým detailem je fakt, že svět nebudeme muset nutně procházet pěšky jako v jiných podobných hrách, zadek si budeme vozit v parádních terénních vozech. 

Ultimate Hunting

V jihoafrické lovecké rezervaci čeká dobrodružství, které nemá obdoby. Ponořte se do čtyř jedinečných biomů: mokřady, hory, savana a hustý les. Setkejte se s majestátním africkým slonem a buďte ve střehu, protože nebezpečí číhá za každým rohem. Tato rozsáhlá mapa zobrazuje 17 různých živočišných druhů, včetně jihoafrické žirafy, hrocha kapského, lva jižního, buvola kapského, krokodýla nilského a mnoha dalších. Ultimate Hunting je naplánované na rok 2025 - 2026 na PC (Steam), později se dostane také na PlayStation 5 a Xbox Series X/S, tisková zpráva pak dokonce zmiňuje druhou generaci handheldu Nintendo Switch. Nakonec by mělo dojít i k vydání hry pro VR.

Režimy

V tomto případě potěšíme všechny hráče. K dispozici bude jak režim pro jednoho hráče, tak online kooperace, kde se budeme moct spojit až v počtu 16 hráčů. Přežijte nepředvídatelnou divočinu, která se hemží majestátní divokou přírodou a skrytými nebezpečími. Vždy se ujistěte, že jsou vaše cíle plně identifikovány, protože ve volné přírodě může dojít k nehodám.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama