Ultrarealistická hra Bodycam vyšla v předběžném přístupu
i Zdroj: Reissad Studio
Bodycam Novinka Ultrarealistická hra Bodycam vyšla v předběžném přístupu

Ultrarealistická hra Bodycam vyšla v předběžném přístupu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 6. 2024 16:00
Platformy Windows PC

Bodycam je multiplayerová ultrarealistická hra z pohledu hráčů, u které byste jen těžko hádali, zdali jde skutečně o hru. Omrkněte právě vydanou novinku, Bodycam.

Reklama

Současně vznikají hned dvě velmi podobné first-person akce tvořené v Unreal Engine 5, které se zaměřují na hyper a ultrarealismus. Zatím co hra Unrecord cílí na sólové hráče a chystá se nabídnout pouze singleplayer, Bodycam je multiplayerovou hrou, která cílí na rychlé přestřelky a není tolik zaměřena na taktické úlohy.

Nicméně druhá jmenovaná hra vešla před několika hodinami do předběžného přístupu, kde také sbírá první recenze a názory hráčů. Podle některých ale pořád je na čem pracovat, velmi často se setkáváme s názorem typu: Hra má potenciál, ale je co zlepšovat. Na Steamu je prozatím ohodnocena “Smíšeně”. 

"S možnostmi a technologiemi dostupnými prostřednictvím Unreal Engine 5 hráči zažijí herní zážitek nové generace, který předvede budoucnost realistických videoher – ohromující grafiku, pohlcující zvukové efekty a také revoluční zážitek ze střelby a pohybu." Stojí v popisku hry, načež tvůrci ještě upozorňují: Důrazně doporučujeme, abyste si prostudovali požadované specifikace, abyste zajistili, že váš počítač splňuje minimální požadavky, abyste mohli plně využít plný potenciál BODYCAM.

Bodycam vyšlo v předběžném přístupu 8. června 2024 na PC. Konzolová verze v plánech dvoučlenného Reissad studia není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama