Umělá inteligence Copilot bude hráčům pomáhat přímo v hrách
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Umělá inteligence Copilot bude hráčům pomáhat přímo v hrách

Umělá inteligence Copilot bude hráčům pomáhat přímo v hrách

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2024 10:00

Umělá inteligence se brzy objeví v hrách od Microsoftu. AI nám bude sloužit jako tutoriál nebo nápověda ve chvílích, kdy nebudeme vědět, jak pokračovat. Ukázka v článku.

Reklama

Umělá inteligence, to je zkrátka nástroj, s kterým ačkoliv třeba nesouhlasíte, budete si muset zvyknout, že je a bude mezi námi. Umělou inteligenci (AI) dnes najdeme prakticky všude a to od nejrůznějších tvůrců. Vlastní technologii představil i Microsoft, který do ní investuje miliardy korun a snaží se ji nejen hráčům vnutit do počítače a dokonce přímo na klávesnice

Klávesnice po 30 letech dostanou nové tlačítko, připravte se na Copilot
i Zdroj: Spite / Jakub Hergesell

Klávesnice po 30 letech dostanou nové tlačítko, připravte se na Copilot

Již tento měsíc se v obchodech objeví první klávesnice, které obsahují zbrusu nové tlačítko. Je jím Copilot - revoluční…

6. 1. 2024 11:00
2

Zmiňovanou technologií je nástroj zvaný Copilot, o tom už jste pravděpodobně slyšeli. Ten se Microsoft pokusí nacpat všude, kam to jen půjde. A jak to podle záznamu z nedávné konference vypadá, bude také součástí videoher od Microsoftu. Názorná ukázka byla předvedena na sandboxové hře Minecraft, kde pokud hráč chce, umělá inteligence (Copilot) mu pomůže. 

Stačí se zeptat, co postavit teď? A kde mám najít tohle a co udělat proto, abych získal tamto? Copilot by vám měl dokonale posloužit jako tutoriál. Je tohle jedna z dalších novinek, které časem uvidíme ve hrách? A co si o tom myslíte vy? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama