Unikl název a záběry z připravované hry od tvůrců Half-Life
i Zdroj: Valve
Novinka Unikl název a záběry z připravované hry od tvůrců Half-Life

Unikl název a záběry z připravované hry od tvůrců Half-Life

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2024 17:00

Studio Valve v současné době pracuje na několika AAA hrách, potvrdilo vedení společnosti. Dnes se díky uniklým screenshotům a informacím dozvídáme o první z nich.

Reklama

Vedení společnosti Valve, která stojí za legendárními hrami jako Counter Strike, Dota 2 nebo Half-Life, pravidelně informuje, že pracují na několika velkých AAA hrách. Nicméně uběhne další rok a hry stále nikde. Nyní se však na internetu objevilo hned několik screenshotů z uzavřeného testování nové hrdinské hry, která má nést název Deadlock. Ta vám ihned na první pohled jistě připomene, stejně jako nám, mix her Valorant a Overwatch

Informace a obrázky přinesl důvěryhodný insider, který má blízko k Valve a na svém účtu na sociální síti X pravidelně informuje o chystaných novinách. Nic konkrétního o Deadlock neprozradil, nicméně samotné obrázky už ano. Zdá se, že skutečně půjde o hru na hrdiny, kde můžeme hádat, bude na výběr klidně až 20 různých postav s unikátními schopnostmi, přičemž chybět nebude ultimátka apod. Vše pravděpodobně z pohledu třetí osoby. V tuto chvíli nám nezbývá, než čekat, co z toho nakonec bude. Valve by tuto novinku mohla představit během konference Summer Game Fest 2024, která proběhne již 7. června 2024, kde bude součástí více než 55 herních společností.

Uniklé screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama