Unikla hratelná PC verze Marvel's Spider-Man 2, venku jsou screeny
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Unikla hratelná PC verze Marvel's Spider-Man 2, venku jsou screeny

Unikla hratelná PC verze Marvel's Spider-Man 2, venku jsou screeny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 12. 2023 13:00

Marvel's Spider-Man 2 je v současnosti dostupný pouze na PlayStation 5. Nicméně uniklé soubory z počítačů Insomniac Games zahrnovaly i PC verzi.

Reklama

Společnost Insomniac Games byla nedávno hacknuta! To už ale jistě v tuto chvíli víte, v posledních dnech vyšlo mnoho článků, které se nepříjemného útoku týkaly. Díky dnes veřejně dostupným dokumentům víme, že studio pracuje na větším DLC Marvel's Venom, ale také novém Ratchet & Clank nebo Marvel's X-men. Útok ale bohužel nejvíce odnesl vývoj hry Marvel's Wolverine. Vidět jsme mohli desítky minut gameplay záběrů, spousty obrázků a venku je dokonce hratelná PC verze hry! Na tu však pozor - více v přiloženém článku.

Jak se ukázalo, odcizené soubory nezahrnovaly pouze hratelnou PC verzi Marvel's Wolverine, ale také Marvel's Spider-Man 2. Důkazem toho je celá galerie screenshotů, kterou přikládáme níže. Vývojářský build v tuto chvíli koluje internetem, kde je dostupný ke stažení, my to však nedoporučujeme ze stejného důvodu, jako v případě Wolverina. Po stažení by vám mohl přijít velmi nepříjemný email přímo od poskytovatele internetu.

PC verze Marvel's Spider-Man 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama