Unikla první fotografie postavy Kitany z druhého filmu Mortal Kombat
i Zdroj: NetherRealm Studios
Filmy a seriály Novinka Unikla první fotografie postavy Kitany z druhého filmu Mortal Kombat

Unikla první fotografie postavy Kitany z druhého filmu Mortal Kombat

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

Už nějakou dobu víme, že se pracuje na druhém díle filmové série Mortal Kombat. Až dosud jsme nedostali žádné větší novinky, fotky, či trailery. To se však nyní mění.

Reklama

První díl znovu natočeného filmu Mortal Kombat sice nedokázal udělat díru do světa, ale rozhodně nebyl špatný. Byl to skvělý krvák, který se tentokrát držel předlohy lépe než původní zpracování z roku 1995.

Kromě malého teaseru zatím moc informací o pokračování nemáme. Potvrzené postavy zahrnují staré známé z prvního dílu a samozřejmě Johnyho Cage, který je asi nejdůležitější. Dále by se mohla objevit svůdná Kitana, jejíž fotografie z filmu momentálně koluje na účtu Eda Boona na platformě X.

Nedávno jsem byl na promítání filmu Mortal Kombat 2 (nedokončenou verzi). Během tohoto promítání jsem se dostal do mobilu Todda Garnera a našel tuto fotku z filmu. Hned jsem si ji poslal do mobilu.

Taky dokážu leakovat věci.

Je pravda, že úniky informací, jako je tento, mohou být často plánované, aby vzbudily zájem o film. Jinak by Ed Boon možná teď čelil nějaké žalobě. Ale rozhodně umí zaujmout. Nám se zatím Kitana zamlouvá

A jak se Vám zatím líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama