Unikly další gameplay záběry z ARC Raiders, hra vypadá už v této fázi parádně
i Zdroj: Embark Studios
ARC Raiders Novinka Unikly další gameplay záběry z ARC Raiders, hra vypadá už v této fázi parádně

Unikly další gameplay záběry z ARC Raiders, hra vypadá už v této fázi parádně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 11. 2023 20:00

Unikly další gameplay záběry z ARC Raiders, a my znovu musíme říct, že vypadají naprosto parádně. Tohle, že bude free-to-play hra? Podívejte na nové záběry dříve, než to smažou.

Reklama

Zdá se, že o studiu Embark (ex-tvůrci série Battlefield a Star Wars Battlefront) ještě uslyšíme, ať už v případě hry The Finals, tak ARC Raiders jde o velmi kvalitně zpracované projekty, které mají v plánu nabídnout dnes oblíbené multiplayerové režimy (PvP arénovku a extrakci). Dnes se podíváme na extrakční střílečku ARC Raiders

Od dnešního rána internetem kolují další uniklé gameplay záběry z testovací fáze, a musíme podotknout, už nyní vypadají velmi k světu. Vyzdvihnout musíme jak grafickou stránku, tak animace nebo soubojový systém. Velmi dobře pak vypadají i roboti - nepřátelé ovládaní počítačem, se kterými evidentně nebude radno si zahrávat.

Celá sbírka videí 

ARC Raiders aktuálně prochází stejně jako zmíněné The Finals testovací fází, přičemž v obou případech má jít o free-to-play hry s cílem vyjít ještě v letošním roce - to ale popravdě nepředpokládáme.

ARC Raiders dorazí ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama