Unikly gameplay záběry z ARC Raiders
i Zdroj: Embark Studios
ARC Raiders Novinka Unikly gameplay záběry z ARC Raiders

Unikly gameplay záběry z ARC Raiders

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2023 12:46

Na internet se dostaly vůbec první gameplay záběry z očekávané free-to-play hry, ARC Raiders od tvůrců Battlefield či Star Wars: Battlefront. Máme pro vás rovnou 20 minut v parádní kvalitě.

Reklama

Embark Studios aktuálně pracuje hned na dvou hrách najednou. Arénovou FPS akci The Finals jsme v pohybu již viděli, když probíhala uzavřená betaverze, kterou hráči mohli poprvé streamovat pro veřejnost. Druhou hrou je velmi slibně vypadající extrakční hra ARC Raiders. Ta nyní prochází uzavřenou alpha verzí, která však aspoň prozatím spadá pod přísné NDA (hráči zkrátka nesmí sdílet záběry ze hry veřejnosti).

Jsou tu ale samozřejmě tací, kteří se se záběry rádi podělí. A to přesně stalo i tentorkát. Vidět tak můžeme vůbec poprvé, jak se ARC Raiders od ex-tvůrců Battlefieldu hraje. K dispozici je hned 20 minutový záznam v parádní kvalitě. Mrkněte zde.

ARC Raiders je free-to-play, third-person akce, která nás vezme do rozlehlých oblastí, kde cílem je nasbírat ty nejlepší předměty a splnit dané mise. Po té samozřejmě v pořádku odejít předem daným exitem. Hra by měla vyjít ještě v letošním roce ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama