Unikly gameplay záběry z GTA 6: Online
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Unikly gameplay záběry z GTA 6: Online

Unikly gameplay záběry z GTA 6: Online

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 3. 2023 09:33

Internetem dost nenápádně a bez většího blázince, proletěly uniklé záběry z GTA 6: Online. Pravost již potvrdil samotný Rockstar.

Reklama

Před několika dny se na Twitteru objevil příspěvek od leakera, který měl zveřejnit vůbec první gameplay záběry z GTA 6: Online. Že by mohlo jít skutečně o očekávaný šestý díl potvrdilo několik faktů, například na obrazovce můžeme vidět počet aktivních hráčů (32), zatím co do starého GTA: Online se může připojit maximálně 30 hráčů. Dalším důkazem, proč by opravdu mohlo jít o GTA 6, Rockstar tyto pársekundové záběry po internetu maže rychlostí blesku, přesto pro Vás máme jedno video, které je ještě funkční. 

Všimněte si také, jak postava nese na ramenou další postavu, tato možnost v aktuálním GTA není bez modifikací možná. Nicméně vidět pak můžeme i velmi "zastaralé" a nedodělané grafické modely a okolí, což jen dokazuje, že jde o záběry z rané fáze vývoje. 

Grand Theft Auto 6 bude dle odhadů některých insiderů oznámené a představené ještě v letošním roce, datu vydání prý Rockstar Games plánuje na Vánoce 2024, maximálně na jaro 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama