Unikly informace o příběhu AVATAR: Frontiers of Pandora
i Zdroj: Massive Entertainment
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Unikly informace o příběhu AVATAR: Frontiers of Pandora

Unikly informace o příběhu AVATAR: Frontiers of Pandora

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 3. 2023 22:40

Ubisoftu to zkrátka trvá, o své nejočekávanější hře letoška stále mlčí a tak s informacemi přicházejí leakeři. Dozvěděli jsme se první informace o ději z Frontiers of Pandora, nejsou ale samozřejmě oficiálně potvrzené.

Reklama

Jak již z oficiálních zdrojů víme, Ubisoft aktuálně pracuje asi na 20 různých hrách, v letošním roce však mají vyjít pouze tři z nich, Avatar, Assassin's Creed Mirage a The Crew: Motorfest. Tou největší hrou letoška, jak Ubisoft uvedl, je AVATAR: Frontiers of Pandora od tvůrců The Division. Vyjít by měla v následujících měsících, nicméně o hře Ubi ani studio Massive neinformují.

Řada je tak na leakerech, kteří v uplynulých týdnech přinášejí informace o předobjednávkách hry, ale i screenshoty z příběhové části. Leaker “Script” na Twitteru mimojiné tvrdí, že v následující době zveřejní video s gameplay záběry, a aby toho nebylo málo, prozradil pár detailů ohledně děje Frontiers of Pandora.


Níže údajně oficiální popisek hry, který zveřejnil Script na Twitteru:

Staň se NA'VI

Využijte svou neuvěřitelnou sílu a obratnost a přizpůsobte si svoji postavu, vytvářejte nové vybavení a vylepšujte své dovednosti a zbraně.

Ovládněte boj

Bojujte proti nebezpečím Pandory, využijte tradičních zbraní Na'vi, včetně luku a vrhače oštěpů, nebo využijte svého lidského výcviku s ničivějšími zbraněmi, jako je puška nebo brokovnice.

Létejte po nebi

Chyťte a spojte se se svým osobním banshee – velkým okřídleným dravcem připomínajícím draka, který poskytne výhodu ve vzdušném boji nebo k cestování na velké vzdálenosti.

Prozkoumejte svět divů a nebezpečí

Odhalte epické divy Západní hranice – dosud neviděného kontinentu Pandora. Putujte krásnými, ale nepředvídatelnými oblastmi otevřeného světa, kde snížení ostražitosti může vést až ke smrti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama