Unikly záběry z testování Crysis Next
i Zdroj: Crytek
Novinka Unikly záběry z testování Crysis Next

Unikly záběry z testování Crysis Next

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V Cryteku nějakou dobu připravovali Crysis Next, multiplayerovou battle-royale akci, která měla nabídnout obří arsenál zbraní a oblíbené nanosuity.

Reklama

Německé studio Crytek, které stojí za skvělou akční trilogií Crysis a extrakční střílečkou Hunt: Showdown, před několika lety chtělo přinést vlastní multiplayerovou hru, pravděpodobně battle-royale, který by nás vzal do světa Crysis a jeho technologií. Interně se projekt nazýval Crysis Next a měl být hrou z pohledu třetí osoby, kde by neměly chybět nejrůznější moderní zbraně a samozřejmě naprosto parádní obleky a jejich základní funkce.

Vývoj probíhal v letech 2020 až 2021, přičemž nikdy nedošlo k oficiálnímu oznámení, ale k definitivnímu zrušení. A je to jedině dobře, přednost totiž dostala remasterovaná trilogie a zbrusu nový díl, který Crytek oznámil před dvěma lety. O tom prozatím mlčí a nic nenasvědčuje tomu, že bychom se letos mohli dočkat plnohodnotného odhalení. Níže alespoň starší záběry z testování Crysis Next - pro představu, o co jsme vlastně přišli. Nutno dodat, že graficky vypadá jak vypadá především z důvodů velmi rané fáze vývoje, ve finále mělo jít o realistickou podobu včetně pokročilé destrukce objektů.

Crysis Next

Mělo jít o free-to-play battle royale hru zasazenou do světa Crysis. Hra slibovala známou grafiku a technologie, které byly pro sérii Crysis typické, včetně destrukčního prostředí a futuristických zbraní a schopností. Hráči by si mohli upravovat své postavy a účastnit se velkých bitev v reálném čase.

Jak jsme již dodali výše, v tuto chvíli očekáváme 4. díl, ten prozatím nabídl jen krátký teaser trailer, který toho příliš neprozradil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama