Unknown 9: Awakening ukázalo v 8 minutovém videu stealth a soubojový systém
i Zdroj: Reflector Entertainment Ltd.
Unknown 9 Novinka Unknown 9: Awakening ukázalo v 8 minutovém videu stealth a soubojový systém

Unknown 9: Awakening ukázalo v 8 minutovém videu stealth a soubojový systém

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dobrodružná adventura Unknown 9: Awakening nás provedla novými osmi minutami. Hráči mohou vidět soubojový systém, stealth prvky a několik zajímavých lokací.

Reklama

Po delší době na sebe upozornila dobrodružná adventura Unknown 9: Awakening, na kterou čekáme už zhruba 4 roky. Dnes tu máme rovnou 8 minutové gameplay záběry, ve kterých uvidíme především soubojový systém, stealth a možnosti nadpřirozených schopností hlavní hrdinky jménem Haroony. Ačkoliv hra vypadá celkem slušně, zdaleka po těchto záběrech nemáme taková očekávání jako kdysi, Unknown 9: Awakening rozhodně nepůsobí jako AAA hra, která je ve vývoji více než 4 roky.

Unknown 9: Awakening vyjde v průběhu roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Něco nám však říká, že by mohlo dojít k odkladu. Nicméně pořád počítejme s letoškem.

Unknown 9: Awakening

Hrajete za kvestorku Haroonu s vrozenou schopností cestovat do záhadné dimenze zvané Ohyb, která se s tou naší překrývá. Na své výpravě za mocnými skrytými vědomostmi se Haroona naučí dokonale využívat svého unikátního spojení s Ohybem i v našem světě… Takováto moc však nezůstane bez povšimnutí a Haroona se rychle stává cílem odštěpené frakce Nadřazených, kteří chtějí využít Ohybu ke změně průběhu lidské historie.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama