V čem se tvůrci Assassin's Creed: Mirage nechali inspirovat od Ghost of Tsushima?
i Zdroj: Ubisoft Bordeaux
Assassin's Creed: Mirage Novinka V čem se tvůrci Assassin's Creed: Mirage nechali inspirovat od Ghost of Tsushima?

V čem se tvůrci Assassin's Creed: Mirage nechali inspirovat od Ghost of Tsushima?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 10. 2023 12:00

Mirage je více než týden venku a stále se na veřejnost dostávají další zajímavé informace. Například tentokrát jsme se dozvěděli, že se Ubisoft nechal inspirovat úspěšnou hrou Ghost of Tsushima. Dokážete uhodnout, čeho se to týká? V článku nezapomeňte hlasovat v anketě.

Reklama

Assassin's Creed: Mirage je venku už více než týden, a zatím co o jiných hrách od dne vydání už neslyšíme, o Mirage slyšet je. I dnes pro vás máme jednu zajímavost, kterou prozradil sám Ubisoft, konkrétně expert na arabskou kulturu, Mohammed Aleman.

Součástí hry je plná podpora arabského dabingu. Věnovali jsme zvláštní pozornost skutečnosti, že lidé rádi hrají Ghost of Tsushima například v japonštině.

Mohammed doslova přiznal, že se Ubisoft nechal inspirovat kladně hodnocenou RPG hrou Ghost of Tsushima (studio Sucker Punch). Jak sám podotkl, jeden z často uváděných plusů v recenzích byl fakt, že hra má japonský dabing, což dokonale vychytalo atmosféru a celkový pocit během hraní (podobně, jako když hráči často hráli Stalker či Metro s ruským dabingem). My jsme stejného názoru. Je skvělé, když se proháníme Bagdádem a kolem jsou arabsky mluvící “lidé”. 

A s jakým dabingem hrajete Assassin's Creed: Mirage vy? Hra vyšla 5. října a v recenzích si odnesla “pouhých” 7 / 10. Přesto Ubisoft slaví nejlepší start na aktuální generaci konzolí.

ANKETA: S jakým dabingem hrajete Mirage?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama