V hororovce Madhouse Madness se jako streamer vydáte prozkoumat psychiatrickou léčebnu
i Zdroj: Hurrycat Studios
Novinka V hororovce Madhouse Madness se jako streamer vydáte prozkoumat psychiatrickou léčebnu

V hororovce Madhouse Madness se jako streamer vydáte prozkoumat psychiatrickou léčebnu

David Vondráček

David Vondráček

18. 1. 2024 10:00

Indie studio Hurrycat Studios připravuje horor, kde coby streamer se snažíte získat diváky tím, že prozkoumáte opuštěnou psychiatrickou léčebnu. Ta ale není tak úplně opuštěná.

Reklama

Hra bude z pohledu první osoby, konkrétně z pohledu kamery streamera, jehož součástí bude i chat na obrazovce. Přesně tak uvidíte, kolik lidí se zrovna na váš boj o život dívá. A čím víc budete riskovat, tím víc diváků vás bude sledovat, a budou vám posílat i peníze. Kromě klasického prozkoumávání okolí, hledání předmětů a řešení jednotlivých hádanek přijdou na řadu také lekačky, setkání s duchy a dalšími entitami, ať už těmi dobrými, nebo zlými. Kromě toho bychom se měli dočkat i několika konců a to podle toho, jak budeme hrou postupovat a jaké budou naše volby v různých situacích.

Ze všeho nejdůležitější ale budou dvě věci. Nezešílet, a přežít.

"Madhouse Madness: Streamerova noční můra se stane vaší realitou. Ponořte se do této chladivé psychologické hororové dobrodružství, prozkoumejte opuštěnou psychiatrickou nemocnici a odhalte osud streamera." Tento popisek si můžete přečíst na stránce Steamu.

Pokud vás hra zajímá, demo z ní si můžete už teď na Steamu vyzkoušet. Pravda je, že demo hry bylo přijato poněkud rozporuplně a hráči si stěžovali na prázdný obsah, sami vývojáři ale často reagovali na jednotlivé recenze a slibovali, že plná verze hry bude zkrátka jiná, a že si berou k srdci jednotlivé rady hráčů v recenzích. Plná verze by pak měla vyjít ke konci letošního roku. Jistě vás také potěší, že hra bude v češtině. V plánu je zatím pouze na PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama