V příběhové hře INDIKA se v roli mladé jeptišky vydáme na cestu s ďáblem
i Zdroj: Odd Meter
Indika Novinka V příběhové hře INDIKA se v roli mladé jeptišky vydáme na cestu s ďáblem

V příběhové hře INDIKA se v roli mladé jeptišky vydáme na cestu s ďáblem

David Vondráček

David Vondráček

3. 2. 2024 15:45

Indie studio Odd Meter chystají fiktivní příběhovou hru zasazenou do 19. století v Rusku. Naše mladá hrdinka vyráží na cestu sebepoznání, střetává se ale s drsnou realitou světa.

Reklama

INDIKA je příběhová hra z pohledu třetí osoby. Naše hlavní hrdinka vyráží na cestu sebepoznání po drsném, fiktivním ruském světě. Na této cestě ale nebude sama, doprovázet ji má totiž samotný ďábel. V této hře se zkrátka krutá realita střetává s náboženskými vizemi. 

INDIKA nám slibuje poutavý příběh, ve kterém budeme čelit mnoha otázkám, na které budeme muset hledat odpovědi. Mladá jeptiška nemá nejmenší ponětí, jaký svět se skrývá za zdmi kláštera, nezná odpovědi na své otázky a proto se je vydává najít. Hra samotná má být drsná, temná a sázet se tu má na černý humor. Cílem je ukázat zlo samotného náboženství, každá dobrá myšlenka může být totiž zneužita k páchání zla. 

INDIKA s největší pravděpodobností nebude hra pro každého. Minimálně za pozornost ale stojí. Mladá jeptiška, ďábel, a drsný ruský svět. Co by se tak mohlo stát?

“Zahrajte si příběhovou hru z pohledu třetí osoby zasazenou do alternativního Ruska konce 19. století, kde se náboženské vize střetávají s drsnou realitou. INDIKA vypráví příběh mladé jeptišky, která se vydává na cestu sebepoznání s tím nejneobvyklejším společníkem po svém boku, samotným ďáblem.” Tohle se o hře píše na Steamu.

Demo ze hry si budeme moci vyzkoušet už 5. února. Samotná hra by pak měla vyjít v první polovině letošního roku. V plánu je hra na PC, PS5 a XBOX X/S. Čeština k dispozici nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama