Valorant dorazí na konzole PlayStation a Xbox již 26. července
i Zdroj: Riot Games
Valorant Novinka Valorant dorazí na konzole PlayStation a Xbox již 26. července

Valorant dorazí na konzole PlayStation a Xbox již 26. července

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Valorant se konečně podívá v plné verzi na další platformy. Zahraniční a dobře informovaný zdroj tvrdí, že úspěšná PvP arénovka dorazí na PS a Xbox za pár dní.

Reklama

Jedna z nejúspěšnějších mutliplayerových her všech dob, Valorant od Riot Games, dorazí konečně v plné verzi také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Po několika denním testování se hráči zcela zdarma dočkají již 26. července. S informací přišel ověřený účet @eXtas1stv a zároveň leaker na sociální síti X. 

Valorant

Hra kombinuje prvky strategického plánování a rychlé akce, kde hráči vybírají různé agenty, každý s unikátními schopnostmi, a soutěží v zápasech 5v5. Cílem je buď úspěšně umístit a bránit bombu (Spike), nebo eliminovat nepřátelský tým. Valorant je známý svým důrazem na precizní střelbu a strategickou spolupráci mezi hráči. Často Valorant hráči srovnávali s hrou Counter Strike, což ani není divu, pocit ze střelby skutečně připomíná legendární sérii, která nedávno oslavila 20 let. Nicméně hra se očekává také na mobilních zařízení se systémy iOS a Android. 

Kromě Valorantu autor zmínil také příchod Call of Duty: Modern Warfare 3 do Xbox Game Passu, kam má dorazit již 24. července. Potvrdily se tím spekulace z nedávna. Byla to vlastně jen otázka času, potom, co Xbox koupil celou společnost Activision Blizzard, jež zahrnuje i sérii Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama