Valorant údajně dostane animovaný seriál, dorazit má v roce 2025
i Zdroj: Riot Games
Filmy a seriály Valorant Novinka Valorant údajně dostane animovaný seriál, dorazit má v roce 2025

Valorant údajně dostane animovaný seriál, dorazit má v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 8. 2023 15:00

Valorant jako animovaný seriál nebo film? Podle důvěryhodného leakera ano. KLaboratories prozradil, že se adaptace už nyní připravuje a že v roce 2024 dorazí první trailer. Premiéru pak má dostat v průběhu roku 2025.

Reklama

Blíží se další adaptace? Zahraniční leaker @KLaboratories přišel s informací, že v roce 2025 dorazí animovaný film/seriál podle úspěšné akční hry Valorant. Svým zpracováním má připomínat například seriál Arcane: League of Legends. První upoutávka má dorazit v průběhu listopadu 2024.

Animovaný seriál Arcane: League of Legends měl svou premiéru exkluzivně na Netflixu v roce 2021. Dle velmi kladných uživatelských recenzí víme, že si seriál užijete i bez toho, abyste znali nebo někdy hráli úspěšné League of Legends. A pravděpodobně ve stejném duchu chce Riot Games přijít s adaptací Valorant.

Pokud se vše zakládá na pravdě, další podrobnosti dorazí v následujících měsících. A vůbec bychom se nedivili, kdyby šlo znovu u exkluzivitu pro Netflix. A jak by se vám líbil seriál Valorant? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama