Vampire Syndicate je cyberpunková hra s otevřeným světem od sólo vývojáře
i Zdroj: A Memory of Eternity LLC
Vampire Syndicate Novinka Vampire Syndicate je cyberpunková hra s otevřeným světem od sólo vývojáře

Vampire Syndicate je cyberpunková hra s otevřeným světem od sólo vývojáře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Sólo vývojář světu představil velmi zajímavou cyberpunkovou hru s otevřeným světem Vampire Syndicate: Gangs of MoonFall. Podívejte na parádní záběry ze hry a základní informace.

Reklama

Ve druhé polovině dubna letošního roku jsme pro vás připravili seznam TOP 8 nejočekávanějších cyberpunkových her podle redakce Spite.cz. Nechybí v něm spousta zajímavých titulů, které dorazí v rámci měsíců, maximálně let. Ovšem pokud bychom předem věděli, že se chystá tato novinka, rozhodně by na seznamu nechyběla. 

Studio A Memory of Eternity, za kterým údajně stojí jediný vývojář, světu představilo velmi dobře vypadající open-world RPG hru Vampire Syndicate: Gangs of MoonFall, ve které navštívíme originální neonový svět, kde ulicím vládnou upíří gangy. Vampire Syndicate běží na Unreal Engine 5 a nabídne hned tři varianty kamery. Hráči si budou moct přepínat pohled první a třetí osoby, přičemž k dispozici bude i pohled shora dolů pro tahové boje.

Vampire Syndicate: Gangs of MoonFall

"V Vampire Syndicate se můžete plně ponořit do hlubokého hlavního příběhu, který odhaluje strašlivý původ upírů v MoonFall. Výběr upíří linie, kterou si hráč zvolí, navíc zásadně ovlivní průběh příběhu, což zajišťuje, že každé hraní s jinou linií přinese odlišné zážitky a události." Stojí v popisku hry, níže ještě vyjádření autora.

Vampire Syndicate je inspirován legendárními RPG, jako je Planescape: Torment a Fallout: New Vegas, ale také se snaží do vzorce přidat nové funkce.

Vampire Syndicate: Gangs of MoonFall prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně brzy by mělo být k dispozici nové demo. Hra zamíří exkluzivně na PC se systémem Windows. Zajímavý projekt aktuálně bojuje na KickStateru, kde se autor pokouší vybrat 25 tisíc dolarů, nicméně už nyní má přes 50 tisíc a zbývá ještě 25 dnů do konce kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama