Ve vývoji by mohly být hned 2 hry značky Saw, máme podrobnosti
i Zdroj: Konami
Novinka Ve vývoji by mohly být hned 2 hry značky Saw, máme podrobnosti

Ve vývoji by mohly být hned 2 hry značky Saw, máme podrobnosti

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 1. 2024 16:00

Jste fanoušci brutální série Saw? Potom pomalu vyhlížejte oznámení – možná hned dvou chystaných her. Podle insiderů je v přípravě jak asymetrický multiplayer, tak příběhová hra pro jednoho hráče.

Reklama

V posledních letech se s hororovými tituly doslova roztrhl pytel, a i letos můžeme očekávat rovnou desítky různých, ať už survival nebo psychologických hororů. Více jsme se tomu věnovali v samostatném článku zde. V mnoha případech jde o zbrusu nové značky, od kterých předem nevíme co čekat. Ovšem, chystá se, údajně, i několik her podle známých značek.

Jednou takovou známou má být Saw, kterou jistě většina z nás dobře zná. Co se týče velké filmové série, má již 10 dílů, a další je údajně na řadě. Teď ale zpět ke hrám. Několik insiderů tvrdí, že pomalu vznikají hned dvě hry značky Saw. V jednom případě se jedná o asymetrický multiplayerový titul (hra typu Dead by Deadlight nebo The Texas Chain Saw Massacre), není však jasné, zdali vývoj pokračuje nebo byl přerušen. Ve druhém případě má jít o příběhovou survival hru pro jednoho hráče, vznikat má pod pracovním názvem “Projekt Gideon”. K oznámení (nevíme, jestli obou nebo jen jedné hry) má dojít ve druhé polovině letošního roku, datum vydání pak prý cílí na 2025.

Ve vývoji by mohly být hned 2 hry značky Saw, máme podrobnosti
i Zdroj: Konami

Nebylo by to poprvé, co by vyšla hra Saw, vzpomenout musíme rok 2009, kdy se hráči dočkali Saw: The Videogame. Hru připravilo Zombie Studios a vydaly Konami a Brash Entertainment. Příliš kladně přijata nebyla a tak jsme se dodnes ničeho podobného nedočkali.

Trailer na Saw

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama