Ve vývoji je filmová adaptace hororovky Until Dawn
i Zdroj: Sony
Filmy a seriály Until Dawn Novinka Ve vývoji je filmová adaptace hororovky Until Dawn

Ve vývoji je filmová adaptace hororovky Until Dawn

Richard Šimáček

Richard Šimáček

18. 1. 2024 15:00

Další známá hororová hra se dočká svého filmu. Tentokrát jde o hru Until Dawn od studia Supermassive Games z roku 2015. Režisérem filmu je David F. Sandberg, tvůrce DC filmu Shazam.

Reklama

Společnost Sony Pictures potvrdila, že filmovou adaptaci hry Until Dawn bude režírovat režisér David F. Sandberg, který dříve režíroval hororové hity Zhasni a zemřeš a Annabelle 2: Zrození zla. Také režíroval filmy od DC, jako je Shazam

Jako první o tom informoval portál THR. Film bude vyvíjet společnost Screen Gems ze Sony Pictures a také PlayStation Productions.

 “Naše partnerství se Sony Pictures se stále rozšiřuje a my jsme nadšeni, že můžeme pracovat na našem prvním filmu se Screen Gems. Until Dawn je fanoušky oblíbená hra pro PlayStation, kterou se nemůžeme dočkat, až ji přeneseme na velké plátno,” uvedl v prohlášení vedoucí produktového oddělení PlayStation Studios a vedoucí PlayStation Productions Asad Qizilbash. 

Film můžeme očekávat minimálně za dva roky. Rozhodně má potenciál stát se jednou z těch lepších hororových her pro širší publikum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama