Ve vývoji jsou další 3 prémiové díly Call of Duty, co o nich víme?
i Zdroj: Sledgehammer Games
Novinka Ve vývoji jsou další 3 prémiové díly Call of Duty, co o nich víme?

Ve vývoji jsou další 3 prémiové díly Call of Duty, co o nich víme?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 5. 2024 19:30

Ačkoliv nebyl ještě potvrzený ani letošní díl, důvěryhodné zdroje již začínají přinášet podrobnosti o následujících třech letech. Jaké díly dorazí a kdo na nich pracuje?

Reklama

To, že série Call of Duty vychází pravidelně každým rokem, na to si jistě již všichni zvykli. Ačkoliv se mluvilo o nových plánech, nechávat mezi jednotlivými díly roční mezery, leaker tvrdí něco jiného. Na sociální síti X se s fanoušky podělil o informaci, že unikly první detaily ohledně dalších projektů ze série Call of Duty.

Call of Duty (2024)

Již za několik málo dnů se fanoušci této legendární série dočkají oznámení letošního dílu. Podle dostupných informací by k menšímu teaseru mělo dojít v rámci hry Call of Duty: Warzone. Z oficiálních zdrojů, prozatím, nevíme vůbec nic, každopádně již několik měsíců “víme”, že by se mělo jednat o Call of Duty: Black Ops - Gulf War, na kterém pracuje Treyarch. K podrobnému představení dojde na červnovém Xbox Games Showcase 2024 a vydání má být naplánované na listopad 2024.

2025

Ačkoliv už nyní “víme”, co by mělo přijít v roce 2026 a 2027, velkou otázkou je příští rok. Podle nedávných informací od tohoto ročníku měly dát ruce pryč všechny týmy, které na Call of Duty sérii pracují, a to z důvodu nedostatku času. I tak ale něco málo přinesl insider Tom Henderson. Ten v únoru tvrdil, že by na hře mohlo pracovat studio High Moon Studios

2026

Příští rok podle našeho zdroje dorazí Call of Duty s pracovním názvem Project Devilwood, které má být mini-sérií Modern Warfare. Na hře má pracovat studio Infinity Ward, které stojí právě za skvělou sérií Modern Warfare.

2027

O rok později dorazí další díl, mluví se o Project Anvil, který bude o něco více v budoucnosti. Konkrétně má jít o pokračování Advanced Warfare, které v tuto chvíli připravuje studio Sledgehammer Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama