Venku je hodina a půl gameplay záběrů z nadějného Pacific Drive
i Zdroj: Ironwood Studios
Pacific Drive Novinka Venku je hodina a půl gameplay záběrů z nadějného Pacific Drive

Venku je hodina a půl gameplay záběrů z nadějného Pacific Drive

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 1. 2024 14:40

Surrealistická sci-fi survival hra Pacific Drive se poprvé předvedla na pořádných gameplay záběrech. K dispozici je díky GameRiot téměř hodinu a půl dlouhý záznam.

Reklama

Jedna z nejočekávanějších her letošního roku, která rozhodně nechybí na našem seznamu, je Pacific Drive od studia Ironwood. Ačkoliv jde o survival hru, bude se od jiných lišit. Zatím co, troufnu si říct, v 90 % her chodíme neskutečné štreky po svých, tady nám dokonale poslouží starý, ale dobrý kombík. Hru jsme si podrobněji představovali v minulém roce a nejen u nás, ale i u našich čtenářů bodovala. 

A proto byste rozhodně neměli minout gameplay ukázku, se kterou přišel youtubový kanál GameRiot. Do rukou se jim dostala Preview Build PC verze, výsledkem je téměř hodinu a půl dlouhý walkthrough. Ten prozradil, dle mého názoru, i jednu špatnou stránku, HUD během například oprav vozu je opravdu nepřehledný, možná jde ale jen o zvyk. Celkově hra působí skvěle, svět vypadá graficky hezky, a pocit z řízení též nevypadá vůbec špatně. Už ale bylo dost kecání, pojďme mrknout na zmiňované gameplay záběry.

Pacific Drive je hra o přežití z pohledu první osoby s vaším autem jako vaším jediným společníkem. Projděte surrealistickou reimaginací severozápadního Pacifiku a čelte nadpřirozenému nebezpečí,” píše se v popisku hry. Pacific Drive vyjde 22. února 2024 na PC a PlayStation 5. Doufejme, že se časem objeví také na Xboxu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama