Uniklo datum vydání datadisku Elden Ring: Shadow of the Erdtree
i Zdroj: FromSoftware Inc.
Elden Ring Novinka Uniklo datum vydání datadisku Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Uniklo datum vydání datadisku Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2024 11:00

První gameplay trailer na Elden Ring: Shadow of the Erdtree dorazí už dnes odpoledne. Dozvědět bychom se mimo jiné měli i datum vydání, to však předčasně uniklo.

Reklama

Zvěsti z minulého roku se bohužel neukázaly jako pravdivé. Insideři přišli s informací, že první trailer k očekávanému DLC Elden Ring: Shadow of the Erdtree dorazí na The Game Awards 2023, kde se také dozvíme datum vydání stanovené na 5. února. Nic z toho se ale nestalo, vše přichází až nyní.

Velký datadisk, který doplní původní příběh je tady. Studio FromSoftware jej odprezentuje už dnes v 16:00 našeho času. Těšit se můžeme na tříminutový gameplay trailer a pravděpodobně se rovnou dozvíme i datum vydání. Ten však předčasně přinesl důvěryhodný leaker billbil-kun.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Shadow of the Erdtree vyjde 21. června 2024, a těšit se máme na nějaké překvapení, uvedl billbil-kun ve svém příspěvku na stránkách Dealabs. Jak ale sám upozorňuje, datum vydání se může ještě změnit. Každopádně nezapomeňte na dnešních 16:00, rozhodně se máme na co těšit, však FromSoftware znáte.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama