Vigor vyjde PC hráče na 20 dolarů, konzolové verze jsou však zdarma
i Zdroj: Bohemia Interactive
Vigor Novinka Vigor vyjde PC hráče na 20 dolarů, konzolové verze jsou však zdarma

Vigor vyjde PC hráče na 20 dolarů, konzolové verze jsou však zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2024 13:00

PC hráči se ptají: Proč máme platit 20 dolarů za něco, co mají konzolisté zdarma? Pravděpodobně známe odpověď, navíc máme jednu dobrou zprávu na závěr.

Reklama
Reklama

České studio Bohemia Interactive včera oficiálně oznámilo PC verzi looter-shoter hry Vigor. Ta původně vyšla v roce 2018 exkluzivně na Xbox, později se objevila také na Switchi a konzolích PlayStation. Každopádně ve všech verzích šlo od začátku o model free-to-play, kde hráči nemuseli zaplatit jedinou korunu.

Nicméně už letos v květnu dorazí Vigor na PC (Steam), kde odstartuje v předběžném přístupu za 20 dolarů. Proč ale mají PC hráči platit něco, co mají konzolisté zdarma? To nevíme, ale důvodem pravděpodobně budou chystané bonusy v rámci Reinforcements Packu. Ten zahrnuje 16 zbraní, exkluzivní uniformu nebo odznáček jako poděkování, že patříte mezi první PC hráče Vigoru.

Poté, co Vigor opustí předběžný přístup, bude zcela zdarma stejně, jako konzolové verze. Pokud tedy nechcete zaplatit ani korunu, doporučujeme si počkat nějaký ten týden/měsíc. Přesné datum plné verze neznáme, budeme o něm však včas informovat.

Vigor

Vigor je survival hra vyvinutá Bohemia Interactive, kde hráči bojují o přežití v postapokalyptickém prostředí Norwegska. Hráči budují a vylepšují své útočiště, sbírají zdroje, bojují s ostatními hráči o zásoby a musí přežít nebezpečné prostředí a AI nepřátele. Hra kombinuje prvky lootingu, stavění a prvky survivalu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama