Víkendová akce: The Crew: Motorfest je k dispozici zcela zdarma
i Zdroj: Ubisoft
The Crew: Motorfest Novinka Víkendová akce: The Crew: Motorfest je k dispozici zcela zdarma

Víkendová akce: The Crew: Motorfest je k dispozici zcela zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 7. 2024 09:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

The Crew: Motorfest je možné hrát zcela zdarma! Vydavatelství Ubisoft právě spustilo víkendový trial, do kterého se mohou zapojit hráči na PC a konzolích PlayStation.

Reklama

Ubisoft znovu přitahuje pozornost k závodní hře The Crew: Motorfest a láká hráče na víkendový trial. Tento trial umožní hráčům na PC a PlayStationu vyzkoušet hru bez jakéhokoliv omezení. Akce začíná již dnes a končí v neděli 8. července. Veškerý postup ve hře se bude tradičně ukládat na účet, takže pokud se rozhodnete hru zakoupit, můžete pokračovat tam, kde jste skončili.

The Crew: Motorfest vyšlo 14. září 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, v recenzích si následně vykoledovalo slabších 7.6 / 10. Prakticky celé komunita kolem The Crew se shodla, že na první, naprosto parádní díl to zkrátka nemá. 

The Crew: Motorfest

Hráči se mohou zapojit do různých závodů a automobilových aktivit na rozsáhlé otevřené mapě, inspirované skutečnými lokalitami. Hra nabízí širokou škálu vozidel, od sportovních aut po terénní vozy, a umožňuje hráčům upravovat a vylepšovat své vozy. Díky online režimům mohou hráči závodit proti sobě nebo spolupracovat v různých výzvách a událostech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama