Výborná RTS hra Company of Heroes 3 je k vyzkoušení zdarma
i Zdroj: Relic Entertainment
Company of Heroes 3 Novinka Výborná RTS hra Company of Heroes 3 je k vyzkoušení zdarma

Výborná RTS hra Company of Heroes 3 je k vyzkoušení zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 5. 2024 08:00

Company of Heroes 3 je vůbec poprvé od svého vydání možné hrát zdarma. Společnost SEGA právě odstartovala víkendový trial, který zahrnuje kompletní hru.

Reklama
Reklama

Říkáte, že nemáte co hrát a hledáte nějaké plány na víkend? Pokud se zrovna nechystáte někam ven, potom pro vás máme jeden tip, zejména pak pro fanoušky real-time strategií. Již dnes odstartuje vůbec první víkendový trial hry Company of Heroes 3, který můžete bez jakéhokoliv omezení hrát až do 13. května 2024

Poté hra bude znovu placená, nicméně můžete až do 16. května využít slevy a na Steamu pokračovat tam, kde jste o víkendu skončili. Pokud byste však chtěli ještě levnější variantu, je k mání také na Alza.cz za pouhých 533 Kč.

Company of Heroes 3 přináší uznávanou autentickou a taktickou hratelnost této série do úžasného nového prostředí. Ponořte se do dvou epických kampaní, čtyř unikátních multiplayerových a kooperativních frakcí a dechberoucího nového divadla od rozlehlých pouští severní Afriky až po zvlněné kopce Itálie. Připojte se k boji s novými funkcemi, jako je úplná taktická pauza a naše dynamická mapa kampaně, které vám umožní převzít úplnou kontrolu nad bojištěm.” Stojí v popisku hry.

Company of Heroes 3 vyšlo 23. února 2023 na PC a v recenzích si odneslo slušných 8.1 / 10. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama