Vychází nejočekávanější budovatelská RTS letošního roku, Manor Lords
i Zdroj: Slavic Magic
Manor Lords Novinka Vychází nejočekávanější budovatelská RTS letošního roku, Manor Lords

Vychází nejočekávanější budovatelská RTS letošního roku, Manor Lords

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 4. 2024 14:00

Dnes vychází dlouho vyhlížená realistická RTS Manor Lords. Hra patří mezi nejžádanější hry. Dokázala však přinést, co slibovala, nebo naopak zklamala?

Reklama
Reklama

Dnes potěšíme všechny příznivce budovatelských strategií a milovníky období středověku. V předběžném přístupu vychází dlouho očekávaná RTS Manor Lords, která měla předurčený úspěch už díky neskutečné podpoře uživatelů Steamu. Právě tam zaznamenala ještě před vydáním neskutečné 3 miliony v “seznamu přání”

Kolik z nich si nakonec hru koupí, není samozřejmě nyní jasné, nicméně hra je venku a přicházejí první “recenze” a dojmy (ty si můžete přečíst také například na Hrej.cz). Dokázala hra naplnit svůj potenciál nebo hráče naopak zklamala? 

"Manor Lords je středověká strategická hra se sofistikovaným budováním města, rozsáhlými taktickými bitvami a komplexní ekonomikou a sociální simulací. Vládněte svému území jako středověký šlechtic – roční období přicházejí a odcházejí, počasí se mění a města vznikají a zanikají." Stojí v oficiálním popisku hry.

Hra je dostupná na Steamu s cenovkou 29,99$. Skvělou zprávou pak také je, že nabízí oficiální českou lokalizaci. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama