Vylepšené Red Dead Redemption konečně míří na PC, tvrdí uniklá data
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Remastered Novinka Vylepšené Red Dead Redemption konečně míří na PC, tvrdí uniklá data

Vylepšené Red Dead Redemption konečně míří na PC, tvrdí uniklá data

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 5. 2024 08:00

Red Dead Redemption a zombie-hororové DLC Undead Nightmare míří na PC. S touto informací přišel velmi důvěryhodný zdroj, nabídl i přesvědčivé důkazy.

Reklama

My na ten den nevzpomínáme zrovna v dobrém. Minulý rok v srpnu společnost Rockstar Games oznámila “remasterovaný” Red Dead Redemption, bohužel, nakonec nešlo doslova o remaster. Větší šok přišel až tehdy, co se ukázalo, že hra včetně zombie DLC vyjde pouze na konzole PlayStation 4 a Xbox One, na PC verzi se nějak opět zapomnělo, přitom se o ní od začátku mluvilo.

Nyní se znovu objevují zprávy, že Red Dead Redemption Remastered dorazí i na PC. Důvěryhodný zdroj s přezdívkou Tez2 sdílel informaci na sociální síti X, kde uvedl, že byly aktualizovány soubory a nově zmiňují:

Vydejte se přes rozlehlé oblasti amerického západu a Mexika ve hře Red Dead Redemption a jejím zombie-hororovém DLC Undead Nightmare, který je nyní hratelný na PC.

Dámy a pánové, pokud jste se stejně jako my těšili na první vyjížďku do westernového světa prvního dílu Red Dead Redemption, zdá se, že jsme na dobré cestě. Pokud jsou tato data skutečná, pak oznámení a vydání nebudou pravděpodobně příliš vzdálené! Leaker více neprozradil, každopádně nás velmi těší dodatek, že nám Rockstar Games nabídne i velmi dobře hodnocené DLC Undead Nightmare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama