Vyšel český dabing na filmové Five Nights at Freddy's
i Zdroj: CinemArt
Filmy a seriály Novinka Vyšel český dabing na filmové Five Nights at Freddy's

Vyšel český dabing na filmové Five Nights at Freddy's

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

29. 1. 2024 20:00

Pokud patříte mezi filmové fanoušky, kteří nemají rádi čtení titulků, máme pro vás skvělou zprávu. Film Five Nights at Freddy's nyní disponuje vlastním českým dabingem.

Reklama

Jsou to tři měsíce co vyšlo filmové zpracování známé hororové série Five Nights at Freddy's. My Češi jsme “bohužel” nedostali českou premiéru v českém dabingu. Pouze titulky, které zase byly opravdu kvalitně přeložené i vzhledem ke knížkám a komiksů.

To se všechno mění. Pokud nejste fanoušek anglického dabingu, či čtení titulek při filmu, máme pro vás skvělou novinku v podobě oficiálního českého dabingu.

Co si my myslíme o tomto filmu, jsme Vám již napsali v naší recenzi. Změnili bychom verdikt naší recenze po vydání dabingu?

Recenze filmového Five Nights at Freddy's
i Zdroj: Universal Pictures

Recenze filmového Five Nights at Freddy's

5. 11. 2023 19:00

Po skoro deseti letech od vydání prvního dílu Five Nights at Freddy's a po několika neúspěšných pokusech o zfilmování se to…

Upřímně, možná. Ačkoliv český překlad filmů je v poslední době všelijaký a i mezi “mistrovskými” dabingy se najde černá ovce, dabing k filmu Pět nocí u Freddyho zas tak úplně špatný není. 

Jaký je dabing?

Bohužel Vám sem nemůžeme vložit ukázku, protože na Youtube jsme žádnou nenašli, takže budete muset pouze dát na naše/moje slovo. Český dabing opravdu není vůbec špatný. Drží se původního překladu a nic nepřepisuje, obsazení hlasově sedí na dané postavy a nazvučení je taky v pořádku.

Dáte českému dabingu Five Nights at Freddy's šanci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama