Vyšel očekávaný dodatek ke hře Polda 2 remástr
i Zdroj: Zima Software
Novinka Vyšel očekávaný dodatek ke hře Polda 2 remástr

Vyšel očekávaný dodatek ke hře Polda 2 remástr

David Vondráček

David Vondráček

18. 6. 2024 07:00

Možná že jste to ani nepostřehli, ale Zima Software vydal svůj očekávaný dodatek ke hře Polda 2. Konečně se tak dozvíme, jak se z Pankráce stal soukromý detektiv.

Reklama

Hned na začátku je potřeba zmínit, že dodatek ke hře Polda 2 je trochu jiný, než možná někdo očekával. Dabing některých postav byl nahrazen jiným hlasem, což se týká například miss klonované krásky Klaudie, nebo policejního náčelníka. Luďka Sobotu v roli Pankráce, nebo Petra Nárožného třeba v roli Matěje naštěstí nikdo nenahradil. Nebude také možné přepínat mezi původní a novou grafikou. Automaticky budeme hrát v té nové.

Samotný dodatek hry Polda 2 časově zabere něco málo přes hodinu a půl, pokud si tedy budete chtít vychutnat veškerý dabing a hádanky bez přeskakování. Kromě některých starých známých lokací si budeme moci užít i pár lokací nových. Polda 2 dodatek není nijak složitý a dá se v pohodě dohrát i bez návodu. Složitý příběh, nebo zápletky ale neočekávejte. Je to zkrátka jenom definitivní zakončení Pankrácovi práce u policie. 

Není to každopádně vůbec špatné a pokud jste si hru Polda 2 remástr koupili na Steamu, máte dodatek zcela zdarma. K tomu, abyste si dodatek ke hře Polda 2 zahráli, je potřeba hru pomocí Steamu aktualizovat na verzi 1.12. Pokud se Vám aktualizace nenabízí, je potřeba restartovat Steam klienta, nebo rovnou celý počítač. Dodatek je možné spustit přímo z menu, nebo si ho zahrát po dohrání hlavního příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama